Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
            ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Συναδέλφισσες /Συνάδελφοι
Καλούμαστε το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου 2016 να εκλέξουμε τους αιρετούς αντιπροσώπους μας, τόσο Μονίμους όσο και ΙΔΑΧ,  στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ μέσα σε ένα ζοφερό κλίμα που βιώνουμε όλοι ως αποτέλεσμα της «αυταπάτης» ότι θα σταματούσαν τα μνημόνια, τα οποία όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά αντίθετα άρχισε ήδη να «ψήνεται» το επόμενο μνημόνιο.
Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθούν να χειριστούν εκτός από τα συνήθη θέματα συνάφειας μεταπτυχιακών σπουδών και εκπαιδευτικών αδειών, και μεγάλο πλήθος υπηρεσιακών μεταβολών όπως την αναγνώριση του χρόνου υπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα, την αξιολόγηση του προσωπικού, τις κρίσεις των προϊσταμένων και την κινητικότητα. Σε αυτές τις διαδικασίες ζητάμε, με την συμμετοχή σας και την ψήφο σας, να μας δώσετε την δύναμη και να μας ορίσετε και πάλι ενεργούς τοποτηρητές των δικαιωμάτων σας.
Στηρίζοντας με την ψήφο σας το ψηφοδέλτιο  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θεπιλέγετε ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στον αγώνα και δίνετε εντολή στους αιρετούς μας στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ü  Να βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον συνάδελφο, να αναδεικνύουν τα προβλήματά του και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισης.
ü  Να προασπίζουν την αξιοκρατία και τα συμφέροντα των συναδέλφων από την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό της Διοίκησης.
ü  Να επιβάλλουν με την συνεχή παρουσία, τις γνώσεις και το κύρος τους, τη νομιμότητα και την διαφάνεια στις αποφάσεις.
ü  Να συνεργάζονται  με το συνδικαλιστικό κίνημα και να λογοδοτούν μόνο στους συναδέλφους.
Ταυτότητα στον αγώνα δίνει η συνέπεια και η συνεχής παρουσία διπλά στους συνάδελφους.
Συνάδελφοι δεν συναντιόμαστε πρώτη φορά, έχουμε ξανασυναντηθεί στον διαρκή αγώνα για αξιοκρατία, διαφάνεια και νομιμότητα.
Η  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ  συσπειρώνοντας τις δυνάμεις της προόδου, πιστή στις αρχές της και συνεπής προς τους συναδέλφους, θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα και την βελτίωση της ζωής των εργαζομένων .
 Απευθυνόμαστε σε όλες και όλους σας διεκδικώντας την θετική επιλογή  και ψήφο σας, δηλώνοντας ότι οι αιρετοί και τα στελέχη μας θα εξακολουθήσουν να είναι σταθεροί στις αξίες και στις αρχές με τις οποίες λειτουργούν.
Η  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ  προβάλει για τις θέσεις των αιρετών εκπροσώπων, στελέχη με πείρα, γνώση και ικανότητα, χωρίς συντεχνιακές αγκυλώσεις, αποφασισμένα να επιβάλλουν την διαφάνεια στις αποφάσεις, να διασφαλίσουν την νομιμότητα και να προασπίσουν τα συμφέροντα των συναδέλφων ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

             ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ   ΔΥΝΑΜΙΚΑ   ΜΕ   ΣΥΝΕΠΕΙΑ

                                                                                                               ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου