Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
                                                           Θεσσαλονίκη 28-3-2018
       Χαιρετίζουμε τη σημερινή συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων που διοικούν το Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης/περιοχή ΚΜ, (..... μολονότι ουδείς εκλεγμένος εκπρόσωπος της Παράταξής μας στο Δ.Σ. δεν ενημερώθηκε ούτε καν τηλεφωνικά για την συνάντηση αυτή ....) και του Υπουργού Εσωτερικών κ.κ. Πάνου Σκουρλέτη, που έγινε στο γραφείο του Συντονιστή της ΑΔΜ-Θ, και αδημονούμε για την ενημέρωσή μας σχετικά με τα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ τους.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι συζητήθηκαν θέματα, που άπτονται του διεκδικητικού πλαισίου δράσης μας, θέματα που αφορούν καίρια τους εργαζομένους και περιγράφονται στις  ανακοινώσεις της ΟΣΕΑΔΕ,
·       Ποίο είναι το μέλλον των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων?
·       τι θα γίνει με τον Ελεγκτή Νομιμότητας?
·       πότε θα εκδοθούν και τι προτείνουν για την δομή της ΑΔΜΘ τα νέα οργανογράμματα?
·       θα κάνει κάποιες ενέργειες ο Υπουργός για να σταματήσει την συνεχιζόμενη καταστρατήγηση των άρθρων 29 και 30 του νόμου 4369/2016, που γίνεται από τους Συντονιστές και αφορά στις αντικαταστάσεις  προϊσταμένων?
·       θα διασφαλίσει με την έκδοση σχετικής εγκυκλίου του ο Υπουργός, την μη μετακίνηση των συναδέλφων κατά την εφαρμογή του νέου οργανογράμματος και την τοποθέτηση του προσωπικού στις νέες θέσεις, σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν.4178/2013?
Συνάδελφοι είναι σημαντικό για όλους μας να μάθουμε τι απαντήσεις λήφθηκαν σε όλα αυτά τα ερωτήματα, διότι από την προηγούμενη συνάντηση που είχαν οι ίδιοι εκπρόσωποι με τον κ. Συντονιστή δεν πήραν καμία δέσμευση, γεγονός που μάλλον προμηνύει «σαφάρι» εργαζομένων και πλήθος μετακινήσεων.

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ»

www. proodsynerg.blogspot.gr,   proodsynerg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου