Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
                   
                                                                                                             Θεσσαλονίκη, 26-11-2018
                                     
Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,

          Στις αρχαιρεσίες της 23 Νοέμβρη 2018 για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Υ.Σ.) Προσωπικού της Α.Δ.Μ.Θ. (μονίμων υπαλλήλων και υπαλλήλων Ι.Δ.Α.Χ.) για την επόμενη διετία 2019-2020, ο συνδυασμός της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ αναδείχθηκε με τη δύναμη της ψήφου σας πρώτη (1η) δύναμη με ποσοστό 49% συνολικά στις δύο (2) κάλπες, αναγνωρίζοντας τη συνεπή και αγωνιστική στάση της.
           Αποτελέσματα Μονίμων Υπαλλήλων
            Αποτελέσματα Υπαλλήλων ΙΔΑΧ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ
475 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ
74   
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
366 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
70     
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ
129 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
16      
                    Σύνολο εγκύρων
970
                Σύνολο εγκύρων
160

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που για μία ακόμη φορά δείξατε στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ αναδεικνύοντάς τη κυρίαρχη συνδικαλιστική δύναμη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας–Θράκης, δίνοντας συγχρόνως ισχυρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στα ετερόκλητα κοινοπρακτικά σχήματα και στις δυνάμεις του νεοκυβερνητικού συνδικαλισμού, που επιστρατεύτηκαν άρον άρον προκειμένου να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία μας.
Η μαζική συμμετοχή με τη θαρραλέα ψήφο σας αποκτά στη δεδομένη συγκυρία ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία, καθώς αποτελεί μία ΗΧΗΡΗ, ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αποδοκιμασία των πρακτικών και μεθοδεύσεων εγκαθίδρυσης εργασιακής ανασφάλειας και φόβου, που όλοι μας βιώσαμε το τελευταίο διάστημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης με τις επανειλημμένες διώξεις - μεταθέσεις Συναδέλφων, Συνδικαλιστών της Παράταξής μας και καθαιρέσεις Προϊσταμένων και τις οποίες, ενώ δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα (ΟΣΕΑΔΕ, ΑΔΕΔΥ) τις κατήγγειλαν ανοικτά, βουλευτές του Κοινοβουλίου έκαναν επερωτήσεις και αναφορές, το Προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΔΜ-Θ/περιοχή Κ-Μ κοινώς "πετούσε αετό" και προσπαθούσε να δικαιολογήσει και να υποβαθμίσει τα συμβάντα, αρκούμενο στο να εκδίδει μνημειώδεις ανακοινώσεις τήρησης ίσων αποστάσεων και κατευνασμού.
Η δημοκρατική σας επιλογή, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την αταλάντευτη και συνεπή πορεία που χρόνια διανύουμε μαζί μέσα σε δύσκολους καιρούς για το δημοσιοϋπαλληλικό χώρο, ο οποίος χτυπήθηκε βάναυσα με πολιτικές που επέφεραν ανατροπές και έπληξαν τόσο τα εισοδήματά μας, όσο και  τα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα, με αμείωτη όμως και αδιαπραγμάτευτη την αγωνιστική διάθεση να διεκδικήσουμε και να ανακτήσουμε όσα χάσαμε ως εργαζόμενοι στα χρόνια των Μνημονίων.
Οι αιρετοί της παράταξης τακτικοί και αναπληρωματικοί, Μαργαρίτα Γεωργιάδου και Μελέτης Μιχαηλίδης στους μόνιμους υπαλλήλους και Γρηγόρης Ζουλούμης και Παναγιώτης Ράπτης στους υπαλλήλους Ι.Δ.Α.Χ. δεσμεύονται, να εκπροσωπήσουν επάξια όλους ανεξαιρέτως τους Συναδέλφους και να αποτελέσουν μία ισχυρή φωνή των δικαιωμάτων σας απέναντι στη Διοίκηση, να λογοδοτούν αποκλειστικά απευθείας σε εσάς, καθώς δεν τους δεσμεύουν βάρη και υποθήκες ενώπιον κανενός.
                               
         
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜ-Θ

Website: www.prosynerg.blogspot.com ,   e-mail:  prosynerg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου